INICI

GUIA DEL VIDRE

Necessitats

Definicions

FAQS

PRODUCTES

Doble Envidrament Tècnic

Aïllament Tèrmic

Baixa Emissivitat

---FITXA TÈCNICA

Protecció Solar

Control Solar

Selectius

Vidres Intel·ligents

Guardian Sun

---FITXA TÈCNICA

SNX 60

---FITXA TÈCNICA

Vidre Laminat

Seguretat

Acústic

Vidre Trempat

Decoració

Manufactures

SERVEIS

Serveis d’entrega

Assistència comercial personalitzadaa

Què fabriquem a Grupo Navas?

EMPRESA

Història

Valors

Per què nosaltres?

Empreses

Certificats

NOTÍCIAS

CONTACTE

Title Image

SERVEIS

La nostra missió és assessorar-te perquè puguis escollir el vidre ideal per al teu projecte, elaborar l’envidrament tècnic que necessites amb la màxima qualitat i servir-te els nostres productes al més aviat possible.

A través dels nostres serveis, complim la nostra missió

SERVEIS D’ENTREGA

Sabem que el factor temps és primordial en qualsevol projecte, per això la nostra feina consisteix a garantir que puguis disposar dels nostres vidres en el menor temps possible.

Invertim en maquinària d’última generació i tracem processos industrials eficients per garantir l’equilibri entre rapidesa i qualitat.

Planifiquem la distribució dels nostres productes mitjançant rutes diàries i setmanals.

La rapidesa, la qualitat i la responsabilitat en l’elaboració i la celeritat en l’entrega dels productes són els nostres pilars. Depenent del producte que necessitis, el tindràs disponible en 48 o 72 hores.

ASSISTÈNCIA COMERCIAL PERSONALITZADA I DE CONFIANÇA

El nostre equip, format per professionals qualificats, garanteix un tracte proper i competitiu, preparat per brindar assessorament i respostes eficaces a les teves preguntes.

Sempre amb la màxima disponibilitat, aportem els nostres coneixements i la nostra experiència en el món del vidre per oferir solucions tècniques innovadores, competitives i encertades.

En aquest web trobaràs informació sobre envidraments d’alt rendiment, vidres intel·ligents, comparatives entre composicions… Coneixements a la teva disposició siguis on siguis.

Assistència comercial personalitzada permanent i de confiança, el nostre valor afegit.

QUÈ FABRIQUEM?

La nostra experiència industrial en la manipulació del vidre i les nostres inversions en maquinària de precisió ens converteixen en experts en la transformació del vidre pla i en manufactures d’alta precisió.

Produïm envidraments intel·ligents amb màximes prestacions en aïllament tèrmic, aïllament acústic i protecció. Vidres eficaços que compleixen amb totes les exigències del Codi tècnic de l’edificació (CTE), fabricats respectant i tenint en consideració el medi ambient.

• Doble envidrament tècnicv: Màxim potencial
• Vidre laminat: El vidre que protegeix
• Vidre trempat: Màxima seguretat
• Manufactures: Alta precisió