INICI

GUIA DEL VIDRE

Necessitats

Definicions

FAQS

PRODUCTES

Doble Envidrament Tècnic

Aïllament Tèrmic

Baixa Emissivitat

---FITXA TÈCNICA

Protecció Solar

Control Solar

Selectius

Vidres Intel·ligents

Guardian Sun

---FITXA TÈCNICA

SNX 60

---FITXA TÈCNICA

Vidre Laminat

Seguretat

Acústic

Vidre Trempat

Decoració

Manufactures

SERVEIS

Serveis d’entrega

Assistència comercial personalitzadaa

Què fabriquem a Grupo Navas?

EMPRESA

Història

Valors

Per què nosaltres?

Empreses

Certificats

NOTÍCIAS

CONTACTE

Title Image

AVÍS LEGAL

Aquest avís legal regula l’accés, l’ús i la navegació de l’USUARI a <bynavas.com> (d’ara endavant el lloc web) i als continguts proporcionats per BARNAGLASS, S. A. (d’ara endavant, NAVAS). La simple utilització de la informació continguda en aquest lloc web implica la total acceptació de l’avís legal, per la qual cosa aconsellem que hi accediu periòdicament, a causa de la seva constant actualització. La informació del present avís legal estarà publicada al lloc web de forma permanent, fàcil, directa i gratuïta. L’usuari declara estar informat sobre els termes i les condicions d’ús, els quals s’han posat a la seva disposició i pot consultar en qualsevol moment.

INFORMACIÓ GENERAL:

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (d’ara endavant, LSSICE), amb la finalitat de facilitar una comunicació directa i efectiva, us fem avinents les dades següents en relació amb el titular del nom de domini <bynavas.com>:

  • Titular: BARNAGLASS, S. A.
  • CIF: A58303082
  • Domicili social: Camí de la Caseta 4, 08185, Lliçà de Vall (Barcelona)
  • Correu electrònic: info@bynavas.com
  • Telèfon de contacte: 93.844.59.00
  • Dades d’inscripció al Registre Mercantil: Registre Mercantil de Barcelona, ​​tom 8404, llibre 7655, secció 2a, foli 085, full 98176.

 

OBJECTE:

Aquest lloc web titularitat de NAVAS té per objecte promocionar i informar sobre els seus serveis destinats a la transformació del vidre pla i, per tant, oferir envidraments intel·ligents als seus clients;  perquè puguin maximitzar el confort de les llars i millorar-ne l’eficiència energètica. També té per objecte donar a conèixer les seves dades de contacte, les seves promocions i els seus col·laboradors, així com les notícies relacionades amb NAVAS i els seus serveis.

 

CONDICIONS DE L’USUARI:

La navegació, l’accés, el registre i l’ús del lloc web <bynavas.com> confereixen la condició d’usuari i impliquen l’acceptació de tots els termes, condicions i obligacions d’ús que s’estableixen aquí, sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa de compliment obligat legal segons el cas.

El lloc web <bynavas.com> proporciona una gran diversitat d’informació, serveis i dades, per la qual cosa l’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte d’aquesta informació. Aquesta responsabilitat es fa extensiva a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis.
  • L’ús de la informació, els serveis i les dades que s’ofereixen, no pot ser contrari al que estableixen aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de cap manera pot suposar una lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

 

PROTECCIÓ DE DADES I POLÍTICA DE GALETES:

La informació referent a les polítiques de privadesa i de galetes aplicades a <bynavas.com> estan disponibles a:

POLÍTICA DE PRIVADESA: VEURE

POLÍTICA DE GALETES: VEURE

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

Els continguts de <bynavas.com>, tant pel que fa al text com a les imatges, disseny gràfic, el codi font, els logos, les marques, etc., són titularitat exclusiva de NAVAS i estan emparats per la normativa vigent de propietat intel·lectual i industrial, per tant en queda prohibida la reproducció, modificació, distribució o manipulació.

NAVAS és titular exclusiu de tots els drets de propietat intel·lectual, industrial i anàlegs referents al lloc web <bynavas.com>. Així mateix, queden reservats a favor de NAVAS tots els drets sobre qualsevol continguts, serveis o elements de la seva propietat que s’incorporin a <bynavas.com>, incloent-hi, a títol merament enunciatiu i no limitatiu, aquells elements que configuren l’aparença visual, la imatge gràfica i altres estímuls sensorials de les pàgines web que formen el lloc web; entre d’altres, l’arquitectura de navegació, els codis font, les imatges, els enregistraments, els programes d’ordinador, la base de dades, la tecnologia, els logotips i els signes distintius.

L’USUARI es compromet a no retirar, suprimir, alterar, manipular ni modificar de cap manera les notes, llegendes, indicacions o símbols que bé NAVAS o bé els titulars legítims dels drets incorporin a les seves propietats en matèria de propietat intel·lectual o industrial (com per exemple, copyright, ©, ® i ™, etc.), els dispositius tècnics de protecció o identificació que puguin incloure els continguts (com ara marques d’aigua, empremtes digitals, etc.), l’accés o la visualització. I si escau, la descàrrega dels continguts o els serveis es farà sempre i en tot cas amb finalitats estrictament personals i no comercials.

NAVAS es reserva tots els drets relacionats amb la propietat intel·lectual i industrial sobre els elements del lloc web <bynavas.com>, i no concedeix cap altra llicència o autorització d’ús diferent de la que expressament es detalla a la present clàusula.

 

RESERVA DE DRETS:

NAVAS es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar informació continguda a <bynavas.com>, així com la seva configuració, les seves prestacions o les seves condicions generals, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ.

NAVAS no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés o ús de <bynavas.com>, ni assumirà cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades que es produeixin durant la connexió a Internet. Tampoc garanteix l’absència de virus ni d’altres elements que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el sistema informàtic, per la qual cosa exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin produir-se al sistema informàtic, els documents electrònics o els fitxers dels usuaris.

 

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS:

Sobre la informació: NAVAS no es fa responsable de la veracitat, exactitud, adequació, idoneïtat, i actualització de la informació subministrada a través del lloc web <bynavas.com>. Els continguts són de caràcter informatiu, per la qual cosa NAVAS no es responsabilitza de les decisions que es prenguin a partir d’aquests continguts, ni dels danys i perjudicis que puguin patir l’USUARI o tercers arran la informació obtinguda en aquest lloc web.

De la qualitat del servei: L’USUARI admet que coneix i és conscient de l’existència a la xarxa de virus, cucs i altres elements maliciosos. Correspon a l’USUARI disposar d’eines adequades per a la detecció i desinfecció d’aquests programes informàtics nocius, sense que NAVAS sigui responsable dels danys que es puguin produir en els seus equips informàtics o de tercers durant l’accés a <bynavas.com>.

De la disponibilitat del servei: L’accés a <bynavas.com> requereix serveis i subministraments  d’altres prestadors de serveis de la societat de la informació, la fiabilitat, la qualitat, la continuïtat i el funcionament dels quals escapa al control de NAVAS. Per tant, els serveis proveïts poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles en qualsevol moment. NAVAS no es responsabilitza dels danys o perjudicis de cap tipus que es puguin produir com a conseqüència de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que provoquin  la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del portal durant o prèviament a la prestació del mateix.

Dels continguts accedits a través del portal: Aquest lloc web permet l’accés a enllaços i altres llocs web (d’ara endavant, llocs enllaçats). En aquests casos, NAVAS actua com a prestador de serveis d’intermediació, de conformitat amb el que disposa la LSSICE, per la qual cosa només és responsable dels continguts i els serveis subministrats als llocs enllaçats en la mesura que tingui coneixement efectiu de la seva  il·licitud i no hagi actuat amb la diligència deguda per retirar-los. Si considereu que un dels llocs enllaçats inclou continguts il·lícits o inadequats, ho podrà comunicar a NAVAS, que actuarà amb tota diligència per retirar els enllaços que consideri convenients.. NAVAS tampoc no es fa responsable dels continguts i serveis oferts als llocs enllaçats, per la qual cosa no respon dels danys que es puguin produir a causa de la seva il·licitud, baix nivell de qualitat, desactualització, no disponibilitat, error o manca d’utilitat.

 

LLICÈNCIA D’ENLLAÇOS:

Tot enllaç de tercers a <bynavas.com> s’haurà de situar a la seva pàgina principal. L’USUARI i, en general, les persones que es proposin establir-hi un enllaç han de complir les condicions que es detallen a continuació. Qualsevol altra pretensió d’enllaç diferent de l’estipulada a la present secció requerirà la prèvia acceptació per escrit de NAVAS.

L’USUARI no pot reproduir ni imitar, ja sigui totalment o parcialment, el contingut de <bynavas.com>, ni la seva aparença gràfica, (“look and feel”), ni crear marcs (“frames”) ni enllaços acoblats (“link inline”) de les pàgines de NAVAS. Tampoc no es pot crear un navegador, un marc, ni un entorn o barra de navegació sobre el lloc web <bynavas.com>.

No es poden fer manifestacions o indicacions falses, inexactes, incorrectes o denigratòries sobre el lloc web <bynavas.com> o cap de les propietats de NAVAS i, en particular, no es pot declarar ni donar a entendre que NAVAS col·labora o és un soci col·laborador o que ha supervisat o assumit en la forma que sigui, els continguts o serveis que s’ofereixen o posen a disposició al lloc web on s’estableix l’enllaç.

El lloc web en què s’estableixi l’enllaç no pot contenir cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius propietat de NAVAS, tret dels signes que formin part del mateix enllaç o aquelles altres propietats que hi hagin estat llicenciades per NAVAS amb anterioritat i per escrit. Així mateix, el lloc web on s’estableixi l’enllaç no pot contenir informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral, als bons costums generalment acceptats i a l’ordre públic.

NAVAS es reserva el dret d’emprendre les accions legals que corresponguin contra qui incompleixi les prohibicions incloses en aquest avís legal.

 

PROHIBICIONS:

Queda expressament prohibit:

  • Utilitzar qualsevol dels continguts i serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir l’ús normal dels serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i tota mena de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de NAVAS.
  • Utilitzar continguts i serveis que estiguin protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a l’entitat o a tercers, sense que s’hagi obtingut prèviament l’autorització necessària dels seus titulars per dur a terme l’ús que  se n’efectua o que se’n pretén efectuar.
  • Reproduir, copiar, distribuir, comunicar, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels drets corresponents o estigui legalment permès.
  • Incorporar virus o altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el funcionament normal de la xarxa, del sistema o dels equips informàtics (maquinari i programari) de NAVAS o de tercers, o bé que puguin danyar els documents electrònics i arxius emmagatzemats en aquests equips informàtics.
  • L’obtenció o fins i tot l’intent d’obtenció dels continguts a través de mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a disposició a aquest efecte en general i dels que s’utilitzin habitualment a aquest efecte  a Internet, ja que poden comportar un risc de dany o inutilització del web, dels serveis o dels continguts.

 

LEGISLACIÓ:

Aquest avís legal es regeix en tots i cadascun dels seus aspectes per la llei espanyola. Per a tota qüestió litigiosa relacionada amb aquest lloc web serà aplicable la legislació espanyola i en seran competents els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

D’acord amb el REGLAMENT (UE) No 524/2013 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 21 de maig de 2013 sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum, us informem que teniu dret a sol·licitar amb nosaltres una resolució de controvèrsia en matèria de consum en línia accessible a través de l’enllaç següent:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Per a qualsevol mena d’informació addicional o suggeriment, NAVAS us agrairà que us poseu en contacte amb info@bynavas.com.