INICI

GUIA DEL VIDRE

Necessitats

Definicions

FAQS

PRODUCTES

Doble Envidrament Tècnic

Aïllament Tèrmic

Baixa Emissivitat

---FITXA TÈCNICA

Protecció Solar

Control Solar

Selectius

Vidres Intel·ligents

Guardian Sun

---FITXA TÈCNICA

SNX 60

---FITXA TÈCNICA

Vidre Laminat

Seguretat

Acústic

Vidre Trempat

Decoració

Manufactures

SERVEIS

Serveis d’entrega

Assistència comercial personalitzadaa

Què fabriquem a Grupo Navas?

EMPRESA

Història

Valors

Per què nosaltres?

Empreses

Certificats

NOTÍCIAS

CONTACTE

Title Image

POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment del que disposa el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, BARNAGLASS, S. A. (d’ara endavant NAVAS o RESPONSABLE DEL TRACTAMENT) us informa com a RESPONSABLE DEL TRACTAMENT que totes les dades de caràcter personal que ens proporcioneu a través de <bynavas.com> seran incorporades a un fitxer de dades que manté sota estrictes mesures de seguretat i confidencialitat, i que es conservaran emmagatzemades mentre gestionem les vostres peticions o consultes, mentre hi hagi una relació de serveis vigent o fins que ens indiqueu el contrari.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:

BARNAGLASS, S. A., amb NIF A58303082, domicili social al Camí de la Caseta 4, 08185, Lliçà de Vall (Barcelona) i contacte: info@bynavas.com i 93.844.59.00, és l’entitat responsable del tractament de les vostres dades de caràcter personal. Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquesta Política de privadesa, podeu contactar amb NAVAS a l’adreça postal indicada o bé a través de l’adreça de correu electrònic info@bynavas.com.

 

TIPOLOGIA I ORIGEN DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

NAVAS tractarà les dades de caràcter personal següents:

Dades proporcionades per l’usuari: Són aquelles dades personals que ens faciliteu de forma voluntària a través del present lloc Web, ja sigui mitjançant el formulari de contacte, mitjançant el correu electrònic corporatiu o, si escau, a través del registre habilitat. En aquest cas, la categoria de dades tractades per NAVAS correspon a:

  • Dades identificatives, com ara nom, cognoms, etc.
  • Adreces postals o electròniques, telèfon, etc.
  • Informació comercial i econòmica.
  • Dades contingudes al missatge de l’usuari.

Dades recollides mitjançant galetes o tecnologies similars: Són aquelles dades que s’emmagatzemen fruit de la vostra navegació pel nostre lloc web. Podeu trobar més informació en relació amb les categories de dades tractades i tipologia a la Política de galetes.

Mentre no se’ns comuniqui el contrari, entendrem que les dades facilitades no han estat modificades, que us comprometeu a notificar-nos-en qualsevol variació i que tenim el vostre consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

 

FINALITAT I BASE DE LEGITIMACIÓ:

Les finalitats i la base legal dels tractaments i les operacions de processament de dades que duu a terme NAVAS com a responsable de tractament són exclusivament les que es descriuen a continuació:

a) La gestió de la consulta i els requisits web (base de legitimació: EXECUCIÓ CONTRACTUAL);

b) La gestió dels clients potencials i contactes de l’empresa (base de legitimació: APLICACIÓ DE MESURES PRECONTRACTUALS);

c) La gestió i el manteniment de la relació amb els clients, la realització dels serveis contractats pel client, l’adequació de les ofertes comercials de NAVAS a les característiques particulars del client, l’emissió de factures, la comptabilitat, etc. (base de legitimació: EXECUCIÓ CONTRACTUAL);

d) La comercialització de productes i serveis de NAVAS propietat de NAVAS (base de legitimació: EXECUCIÓ CONTRACTUAL);

e) L’enviament de newsletters, comunicacions comercials i informatives del vostre interès, l’enviament de butlletins electrònics amb ofertes, promocions, notícies relacionades amb els productes i serveis de NAVAS (base de legitimació: CONSENTIMENT EXPRÉS);

f) El manteniment de llistes de supressió actualitzades per evitar ser contactat ho sol·liciteu (base de legitimació: OBLIGACIÓ LEGAL DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT);

g) Permetre el funcionament del nostre lloc web/aplicacions a través de galetes tècniques i funcionals (base de legitimació: realitzar segmentacions o elaborar perfils amb finalitat promocional o publicitària, CONSENTIMENT EXPRÉS);

h) L’elaboració d’estadístiques anònimes respecte dels hàbits d’accés i l’activitat desenvolupada pels usuaris a <bynavas.com> (base de legitimació: INTERÈS LEGÍTIM).

i) El compliment de les obligacions legals del responsable del tractament (base de legitimació: OBLIGACIÓ LEGAL DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT).

El vostre consentiment exprés podrà ser revocat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

MENORS DE 14 ANYS:

Us informem que l’ús dels formularis disponibles a <bynavas.com> està limitat a usuaris majors de 14 anys, per la qual cosa en utilitzar-ne qualsevol garantiu que compliu aquest requisit i accepteu les conseqüències que derivin en cas que no sigui així. Podeu emplenar els formularis que posem a la vostra disposició en l’idioma que vulgueu. No obstant això, NAVAS no es fa responsable dels errors o de la impossibilitat d’atendre la vostra sol·licitud derivats de l’ús inadequat d’un idioma. El fet d’omplir els formularis, així com qualsevol altre qüestionari que se us pugui facilitar en un futur, és totalment potestatiu, no obstant això, la negativa a facilitar determinades dades podrà suposar la impossibilitat de donar compliment a la vostra petició.

 

RESPONSABILITAT DE L’USUARI:

L’usuari declara que totes les dades aportades són vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i és responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pugui ocasionar l’incompliment d’aquesta obligació. En cas que les dades aportades pertanyin a un tercer, l’usuari garanteix que ha informat aquest tercer dels aspectes que conté aquest document i que n’ha obtingut l’autorització per facilitar les seves dades a NAVAS per a les finalitats assenyalades.  L’usuari serà responsable de les informacions falses o inexactes que proporcioni a través del lloc web titularitat de NAVAS i dels danys i perjudicis, directes o indirectes, que això causi a NAVAS o a tercers.

 

DECISIONS AUTOMATITZADES:

Us informem que les vostres dades personals no són objecte de decisions automatitzades. Tots els processos de presa de decisions de la nostra entitat relacionades amb aquests tractaments es fan amb intervenció humana.

 

DESTINATARIS DE LES VOSTRES DADES PERSONALS:

Les vostres dades personals no se cediran a tercers, tret d’obligació legal. Les vostres dades podran ser comunicades a les administracions públiques competents en la matèria, a l’Administració tributària, a bancs i entitats financeres, i a altres entitats del grup empresarial a què pertany NAVAS per a finalitats administratives internes i de gestió.

Alhora, les vostres dades podran ser comunicades a proveïdors que necessitin accedir-hi per dur a terme les finalitats descrites anteriorment i, amb els quals NAVAS tingui subscrits contractes d’encarregat del tractament, tal com exigeix la normativa sobre protecció de dades.

 

TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS:

NAVAS també pot contractar serveis de proveïdors ubicats fora de l’Espai econòmic europeu que no disposin de normativa equivalent a l’europea. No obstant això, NAVAS s’encarrega que la contractació dels serveis esmentats compleixi els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades, i aplica a aquestes transferències les garanties i salvaguardes necessàries per preservar la privadesa de les vostres dades de caràcter personal.

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ:

Les vostres dades personals es conservaran mentre es mantingui la vostra relació amb el responsable del tractament i, després de la finalització d’aquesta relació, independentment de la causa, mentre no comuniqueu el contrari i durant els terminis de prescripció legals que siguin aplicables. En aquest supòsit, es tractaran només a l’efecte d’acreditar el compliment de les obligacions legals o contractuals del responsable del tractament. Un cop finalitzats aquests terminis de prescripció, les vostres dades seran eliminades o, alternativament, anonimitzades.

 

DRETS DELS INTERESSATS:

NAVAS us informa que podeu exercir els drets de limitació del tractament, portabilitat de les dades, accés, rectificació, supressió, oposició i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils, dirigint-vos a info@bynavas.com o a l’adreça postal indicada amb anterioritat.

Així mateix, si considereu que el tractament de les vostres dades personals vulnera la normativa vigent en matèria de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva seu electrònica o adreça postal.